sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Lähihoitajapäivät Kokkolassa 7.2


Heti ensimmäiseksi anteeksi kun tämä postaus lähihoitajapäivistä tulee vasta nyt mutta on ollut ongelmia kuvien latauksessa tänne ! :D

Lähihoitajapäiviä vietettiin siis 7.2 Kokkolan Sosiaali- ja terveysalan opistolla ja helpoin tapa varmasti kertoa päivästä on kuvien muodossa. Meidän tutoreiden tehtävänä oli olla apuna mm. aulassa infossa vastaamassa kysymyksiin, kierrättämässä vieraita erilaisilla pisteillä mitä opiskelijat ja opettajat olivat valmistelleet jne. Onneksi kerkesimme myös jonkin verran kulkea kamera kädessä ja ottaa valokuvia, mutta kuvia ei ole edes puolesta mitä päivän aikana oli ohjelmassa. Erilaisia toimintapisteitä oli mm. askartelu, valokuvaus ja koulutusohjelma pisteet jotka olivat todella mielenkiintoisia. Päivän aikana oli tietysti myös luentoja auditoriossa johon halukkaat saivat osallistua.

Pohjola-salissa oli päivän aloitus. Siellä kerrottiin tarkemmin päivän ohjelmasta ja missä tapahtuu mitäkin. Saimme myös nauttia lauluesityksistä. Pohjola-salissa oli koko päivän ajan erilaisia liittoja ja järjestöjä esittäytymässä sekä muita erilaisia mielenkiintoisia pöytiä joita oli mukava kiertää.

Lähihoitajapäivän teema.

Kuvia Sapero pisteestä. 


Olimme päivän jälkeen hiukan väsyneitä mutta onnellisia siitä kuinka hyvin kaikki sujui. Onnistuimme koko koulun voimin järjestämään loistavat lähihoitajapäivät täällä Kokkolassa. Ensi vuonna lähihoitajapäivät järjestetään Oulussa eli sinne siis ! 

P.s Kuvissa olevilta henkilöiltä on saatu lupa kuvien julkaisemiseen!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti